Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is Meedoenhelpt.nl?

Meedoenhelpt.nl is het online winkelcentrum dat zich inzet voor financiële ondersteuning aan het verenigingsleven in Nederland. Dit wordt mogelijk gemaakt door het promoten van producten en acties van aangesloten webshops, die het verenigingsleven een warm hart toedragen.

Meedoenhelpt.nl vergelijkt de producten van diverse webshops en helpt hiermee de online shoppers om hun keuze te kunnen maken. Voor elk verkocht product ontvangt de vereniging een provisie.

Welk assortiment kan ik verwachten bij Meedoenhelpt.nl?

Meedoenhelpt.nl wil een zo breed mogelijk assortiment kunnen aanbieden op elk gebied. De prijsklassen kunnen variëren van prijsvechters tot exclusieve producten. Op deze manier streven we er na dat voor iedereen die via internet haar aankopen doet het kan vinden op Meedoenhelpt.nl


Verenigingen

Moet de vereniging betalen om mee te doen?

Nee, je kunt jouw vereniging gratis aanmelden via het online-inschrijfformulier. Na goedkeuring ontvang je een activatielink om de vereniging op te nemen in Meedoenhelpt.nl. Hierna kunnen de leden en anderen, die jouw vereniging ondersteunen, via Meedoenhelpt.nl producten bestellen en wordt de provisie automatisch op de rekening van jouw vereniging gestort. Je maakt geen extra kosten en het kost je geen extra tijd.

Kan de vereniging bijhouden hoeveel provisie de vereniging krijgt?

Ja, elke aangemelde vereniging krijgt een persoonlijke inlogpagina. Hierop worden diverse statistieken getoond. Hierop kan je zien hoeveel provisie er is verdiend, wat er reeds is uitbetaald en hoeveel de vereniging nog ontvangt.

Heeft de vereniging nog verplichtingen als de vereniging is opgenomen in Meedoenhelpt.nl?

Nee, de vereniging heeft verder geen verplichtingen. Er is geen minimale afnameverplichting. Het is wel zo, hoe meer de vereniging Meedoenhelpt.nl onder de aandacht brengt van haar leden en overige aanhang des te groter de kans dat de vereniging meer provisie ontvangt.

Hoe kan ik Meedoenhelpt.nl meer promoten voor mijn vereniging?

Op de persoonlijke inlogpagina van de vereniging heeft Meedoenhelpt.nl promotiemateriaal beschikbaar gesteld voor jouw vereniging. Ook worden daar suggesties gedaan om Meedoenhelpt.nl meer te promoten. Daarnaast kan je altijd via e-mail of telefoon contact opnemen als je vragen hebt over hoe je Meedoenhelpt.nl kunt promoten.

Het KvK-nummer van mijn vereniging is al in gebruik. Wat moet ik doen?

Neem contact met ons op per e-mail of telefoon en vermeld hierbij jouw verenigingsgegevens en het KvK-nummer.

Hoe lang duurt het voordat een vereniging de provisie ontvangt?

Nadat een product verkocht is kan het enkele dagen duren voordat de te ontvangen provisie zichtbaar wordt in de statistieken van de vereniging. Maandelijks wordt de provisie uitbetaald als het minimumbedrag van € 100,00 is bereikt. Als aan het einde van de maand de te ontvangen provisie nog geen € 100,00 bedraagt, dan wordt dit bedrag doorgeschoven naar de volgende maand en dan uitbetaald als het totaal boven de € 100,00 uitkomt.


Bezoekers

Moet ik meer betalen voor een product omdat de vereniging een vergoeding krijgt?

Nee, de verkoopprijzen, die je bij Meedoenhelpt.nl ziet zijn gelijk aan de verkoopprijzen die je betaald als je direct naar de website van de aanbieder gaat.

Ziet de vereniging wat ik koop?

Nee, voor de vereniging ben jij geheel anoniem. Ook wat er gekocht wordt is niet zichtbaar voor de vereniging. De vereniging ziet alleen dat er een product gekocht is en welke provisie de vereniging hiervoor krijgt.

Kan ik zien hoeveel de vereniging krijgt als ik een product bestel?

Ja, bij elk product staat vermeld welke provisie de vereniging ontvangt.

Als ik nog een product wil bestellen bij dezelfde aanbieder moet ik dan eerst weer terug naar Meedoenhelpt.nl?

Nee, ook over de andere producten die in dezelfde sessie besteld worden bij de aanbieder ontvangt de vereniging een provisie.

Als ik direct naar een aanbieder ga krijgt de vereniging dan ook een provisie?

Nee, Je moet eerst via meedoenhelpt.nl naar de aanbieder. Daar kun je wel een aanbieder kiezen en dan direct naar de aanbieder gaan. Over alle producten die je dan besteld krijgt de vereniging een provisie.