Fietsen

Nederland is het fietsland bij uitstek. Als buitenlanders Nederland bezoeken kijken ze hun ogen uit naar de vele fietsen, want bijna iedereen heeft wel een fiets. Menig buitenlander staat even stil om een foto te schieten van de vele fietsen, die staan bij de fietsparkeerplaats bij het Centraal station in Amsterdam. Ook de faciliteiten in Nederland voor het fietsen zijn uitstekend te noemen met de vele fietspaden, fietsenstallingen en de vele fietsenwinkels, die Nederland rijk is. Ook online is veel op het gebied van fietsen te kopen. Uiteraard heeft ook Meedoenhelpt.nl haar eigen fietsenwinkel, waar je alles kunt kopen op dat gebied.

MTB, racefietsen, e-bikes, stadsfietsen, kinderfietsen, etc.

Welke type fiets zoekt je? Een MTB of een racefiets, een e-bike of een gemakkelijke stadsfiets of een kinderfiets voor één van je kinderen. Bij Meedoenhelpt.nl vindt je elk type fiets. Het is wel belangrijk voor je zelf om te weten waarvoor en waar je de fiets wil gebruiken, voordat je een fiets koopt. Bijvoorbeeld een MTB, die je gebruikt op vlak terrein, heeft hele andere eisen dan een MTB, welke je gebruikt om van rotsachtige heuvels en bergen af te racen. Ook racefietsen heb je in vele soorten en ook hier is het belangrijk om je af te vragen waar je deze gebruikt en hoe vaak. Ben je beginner of heb je al jarenlang een racefiets? Ook de tegenwoordige populaire e-bikes heb je in vele soorten en maten. Dus ook hierbij is het belangrijk om, voordat je een e-bike koopt, voor jezelf na te gaan wat je met de e-bike wilt. De producten in categorie fietsen worden aangeboden door de volgende webshops:

  • Fietsuniek.nl
  • FonQ.nl
  • Athleteshop.nl
  • 4activekidz.nl
  • Fietsweb.nl
  • Fiets.nl

Fietskleding en fietsaccessoires

Ook fietskleding en overige fietsaccessoires koop in onze webshop. Heb je fietskleding nodig voor op de racefiets of MTB, je vindt het vast wel in onze webshop. En ook voor onderweg vergeet niet een extra fietsband en fietspomp en fietsgereedschap mee te nemen, want een lekke band kan zo maar gebeuren. En ben jij de handige fietsenmaker, die zelf graag zijn eigen fiets repareert? We hebben een uitgebreide assortiment aan fietsonderdelen in de webshop. Ongetwijfeld zal ook datgene er wel tussen zitten dat je wilt kopen.