Dieren verrassing

De echte dierenvrienden kopen de accessoires en dierenspeeltjes op Meedoenhelpt.nl. Niet enkel hebben we producten voor je hond of kat, ook voor een leuk attribuut voor je knaagdier, paard of vogel kom je bij ons! Kijk rond en verras je huisdier met een nieuw dierenspeeltje!

Dieren tegen stress

Wist je dat onderzoek heeft aangetoond dat huisdieren een kalmerend effect op mensen hebben? Dit Amerikaanse onderzoek heeft meerdere proefpersonen - wie nog geen huisdieren hadden, een huisdier uit het dierenasiel gegeven. Vervolgens zijn er meerdere proeven gedaan, waarbij het huisdier aanwezig was en de gezondheid / gemoedstoestand van de proefpersonen gemeten werd. Hieruit bleek dat de bloeddruk en hartslag van de proefpersoon naar beneden gaat wanneer er een huisdier aanwezig is.

Mocht je je dus in een moment van stress bevinden, neem een avondje vrij en kom - samen met je huisdier, tot rust. Hiervoor mag je je huisdier graag eens bedanken met een leuk dierenspeeltje of lekker snoepje.

Hondenmand of hondenkussen

Voor je trouwe hond koop je niet alleen handige accessoires, zoals een hondenmand en hondenkussen, ook moet de viervoeter iets te spelen hebben. Daarom koop je hier een hondenvoetbal, speeltouw of knuffel voor je hond.

Katten

Voor je kat hebben we uiteraard ook vele leuke speeltjes en kattenkussens. Zo vindt je een groot aanbod van krabpalen,katten riempjes, kattenspeeltjes en zelfs kattenmelk en voedsel. Houd je kater of poes jong en actief door de speeltjes van Meedoenhelpt.nl. Deze worden o.a. aangeboden door:

  • Huisdierenzaak.nl
  • FonQ.nl